Storing 15 januari 2018

Update 23:45 uur: Overal in Purmerend wordt weer warmte geleverd. Komende nacht zullen er aanvullende werkzaamheden aan de productie-installatie verricht worden om continuïteit in de warmtelevering verder veilig te stellen.

Update 19:35 uur: Nog niet alle huishoudens worden weer van warmte voorzien. Er wordt hard gewerkt om ook bij deze klanten de warmtelevering zo spoedig mogelijk te herstellen.

Update 16:49 uur: Helaas is er bij het in bedrijf nemen van de installatie een nieuw technisch probleem naar voren gekomen. Hierdoor duurt het langer voordat we de warmtelevering weer volledig kunnen hervatten.

Update 16:14 uur: De installatie staat inmiddels weer bij en de druk in het warmtenet wordt weer opgevoerd. Het kan echter nog enige tijd duren voordat dit volledig is gerealiseerd en we alle klanten weer van warmte kunnen voorzien.


Vanwege een storing aan een van onze productie-installaties konden we in sommige delen van Purmerend vandaag geen warmte leveren. Onze excuses voor het ongemak.