Isolatie voor woning pilotwijk AardgasVrij

Nadat begin oktober de isolatiepropositie van Stadsverwarming Purmerend (SVP) en Koston in werking is getreden, is begin  november de eerste woning in de pilotwijk AardgasVrij geïsoleerd! SVP is blij dat klanten hun woningen willen verduurzamen. Isolatie leidt namelijk tot een lagere warmterekening, een hoger comfort in de woning en minder geluidsoverlast van buiten naar binnen.

In het kader van de duurzaamheid en comfort, heeft SVP afspraken gemaakt met isolatiebedrijf Koston (www.koston.nl): een innovatief bedrijf dat al sinds de jaren ‘80 kwalitatief goede isolatie levert. Alle klanten van stadsverwarming Purmerend kunnen gebruik maken van de isolatiepropositie, waarbij voor een aantrekkelijke prijs de woning wordt geïsoleerd.
Op naar een nog duurzamer Purmerend!